Bestellen gepersonaliseerde producten

Als u gepersonaliseerde producten wilt bestellen, zoals een bewaardoos, stoeltje of speelgoedkist, kan dit naar wens worden ontworpen en gemaakt. Wanneer het op basis van het geboortekaartje wordt gemaakt, dan wordt geprobeerd om zo dicht mogelijk bij de gebruikte kleuren in het geboortekaartje te blijven. Doordat de kleuren op een andere ondergrond dan het kaartje wordt aangebracht, kunnen de kleuren iets afwijken.

De producten zijn gemaakt van vurenhout, worden bewerkt met o.a. verf (watergedragen verf) en speciale bestickering.

Wanneer u een product besteld op basis van het geboortekaartje, dan wordt er gevraagd om of het kaartje langs te brengen/op te sturen of in te scannen. Dit is nodig om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen namaken, de afbeeldingen in de beste kwaliteit te kunnen gebruiken en de juiste lettertypen te kunnen gebruiken.

Zodra ik het geboortekaartje heb ontvangen, ga ik ermee aan de slag. Ik maak eerst een ontwerp en overleg dan met u of dit naar wens is. Hierna zal het product worden gemaakt en krijgt u een bericht wanneer deze klaar is. Zodra de bestelling klaar is, krijgt u een bericht. De bestelling kunt u dan afhalen op afspraak  in Hulsberg (zuid Limburg) of deze wordt verzonden met PostNL.

Wilt u het niet op basis van het geboortekaartje maken, dan hoor ik graag welke thema of welke wensen er zijn. Aan de hand van deze wensen, zal ik een ontwerp maken en overleggen met u.

Omdat de gepersonaliseerde producten met de hand worden gemaakt, is er een levertijd van maximaal 3 weken, tenzij anders wordt aangegeven.

 

Spaarpot

De houten spaarpot heeft de afmeting 8,7 cm x 8,6 cm x 8,4 cm (LxBxH) en te personaliseren naar wens.

 

Houten speelgoedkisten:

De speelgoedkist is gemaakt van hout en te personaliseren naar wens.

 • Groot: 74 cm x 45 cm x 53 cm (LxBxH)
 • Medium: 63 cm x 45 cm x 33 cm (LxBxH)
 • Klein: 46 cm x 36 cm x 25 cm (LxBxH)

Andere afmetingen zijn ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

 

Bewaardozen:

De bewaardozen zijn gemaakt van hout en te personaliseren naar wens.

 • Bewaardoos klein: 20 cm x 30cm x 13,5cm (LxBxH)
 • Bewaardoos middel: 30 cm x 30cm x 19,5cm (LxBxH)
 • Bewaardoos groot: 30 cm x 40cm x 13,5cm (LxBxH)

Andere afmetingen zijn ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

 

Kinderstoel:

De kinderstoelen zijn verkrijgbaar in de basiskleuren wit of grijs en te personaliseren naar wens. Wilt u een andere kleur wilt bestellen? Dat is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden. De afmetingen van de stoeltjes zijn 28 cm x 29 cm x 55cm (LxBxH), de zithoogte is 29cm. 

 

Kinderkoffertjes:

De kinderkoffertjes zijn te bestellen in verschillende kleuren en te personaliseren naar wens. De afmetingen van de kinderkoffertjes zijn 25 cm x 18 cm x 9 cm (BxHxL).

 

Losse inhoud voor bewaardoos:

Wilt u alleen de inhoud van de bewaardoos bestellen, dan kan dat ook! Deze set bestaat uit:

 • 3 grote jute zakjes met tekst; 
  • Voorkant: mijn liefste knuffel, achterkant: naam
  • Voorkant: mijn geboortepakje, achterkant: naam
  • Voorkant: mijn geboortespulletjes, achterkant: naam
 • 1 middel groot zakje met tekst;
  • Voorkant: mijn eerste schoentjes, achterkant: naam
 • 2 kleine zakjes met tekst;
  • Voorkant: mijn melktandjes en haarlokje, achterkant: naam
  • Voorkant: mijn eerste speen, achterkant: naam
 • 1 melktandendoosje
 • 1 glazen buisje voor haarlokje
 • Boekje voor geboortekaartjes

Deze set is zelf samen te stellen, teksten kunnen aangepast worden naar wens.

 

Bestellen van bestickering of statische raamfolie

Binnenkort beschikbaar!

Bestellen gepersonaliseerde kleding

Als u gepersonaliseerde kleding wilt bestellen, zoals een romper, slabber of shirt, kan dit volledig naar wens worden ontworpen en bedrukt. Heeft u een bepaalde tekst, afbeelding of foto in gedachte die u wilt laten drukken op kleding? Dat is mogelijk! De kleding is gemaakt van 100% katoen, en de producten zijn in meerdere kleuren leverbaar. Het bedrukken van teksten op de kleding is standaard in de kleuren wit of zwart. Wanneer u een andere kleur wilt laten bedrukken, is dit ook mogelijk maar zal de levertijd mogelijk enkele dagen langer zijn. Het bedrukken van afbeeldingen of foto’s kan zowel in zwart-wit of in kleur.

Wanneer u gepersonaliseerde kleding besteld, is de gemiddelde levertijd 4 tot 7 werkdagen tenzij anders wordt aangegeven. Wilt u een foto/afbeelding laten bedrukken? Dan gaat de levertijd in, wanneer de afbeelding of foto is ontvangen. Zodra de bestelling klaar is, krijgt u een bericht. De bestelling kunt u dan afhalen op afspraak  in Hulsberg (zuid-Limburg) of deze wordt verzonden met PostNL.

Baby

Slabbers:

De slabbers zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een drukknop sluiting. De slabbers zijn one size en te personaliseren naar wens..

Bandana’s:

De bandana’s zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een drukknop sluiting. De bandana’s zijn te personaliseren naar wens.

Mutsjes:

De mutsjes zijn gemaakt van 100% katoen. De mutsen zijn one size en te personaliseren naar wens.

Prematuur rompers:

De rompers zijn gemaakt van 100% katoen. De prematuur rompers zijn te bestellen in maat 48 en 50 en te personaliseren naar wens.

Rompers lange/korte mouw:

De rompers zijn gemaakt van 100% katoen. De rompers zijn te bestellen in de maten 56 t/m 110 en te personaliseren naar wens.

Shirt korte/lange mouw:

De shirts zijn gemaakt van 100% katoen en hebben in de hals sluiting middels drukknoppen. De shirts zijn te bestellen in de maten 56 t/m 110 en te personaliseren naar wens.

Lange vesten:

De vestjes zijn gemaakt van 100% katoen met drukknoppen aan voorzijde en capuchon. De shirts zijn te bestellen in de maten 56 t/m 146 en te personaliseren naar wens.

Boxpakjes:

De boxpakjes zijn gemaakt van 100% katoen, met drukknopen aan de voorzijde en vaste voetjes.De boxpakjes zijn te bestellen in de maten 56 t/m 86 en te personaliseren naar wens.

Pyjama:

De pyjama’s zijn gemaakt van 100% katoen. De pyjama’s zijn te bestellen in de maten 56 t/m 110 en te personaliseren naar wens.

Broekjes:

De broekjes gemaakt van 100% katoen. De broekjes zijn te bestellen in de maten 56 t/m 92 en te personaliseren naar wens.

Sweaters:

De sweater(jurk) zijn gemaakt van 100% katoen. De sweaters zijn te bestellen in de maten 56 t/m 110 en te personaliseren naar wens.

Sweater jurkjes:

De sweater(jurk) zijn gemaakt van 100% katoen. De sweaterjurkjes zijn te bestellen in de maten 56 t/m 98 en te personaliseren naar wens.

Kinderen

T-shirts korte/lange mouw:

De t-shirts zijn gemaakt van 100% katoen. De shirts zijn te bestellen in de maten 110 t/m 164 en te personaliseren naar wens.

Sweaters:

De sweaters zijn gemaakt van 100% katoen. De sweaters zijn te bestellen in de maten 110 t/m 164 en te personaliseren naar wens.

Hoodie:

De hoodies zijn gemaakt van 100% katoen. De hoodies zijn te bestellen in de maten 110 t/m 164 en te personaliseren naar wens.

Volwassenen

T-shirts:

De t-shirts zijn gemaakt van 100% katoen. De heren shirts zijn te bestellen in de maten XS t/m XXXL, de dames shirts in de maten XS t/m XXL en te personaliseren naar wens.

Sweaters/Hoodies:

De sweaters en hoodies zijn gemaakt van 100% katoen. De heren hoodies/sweaters zijn te bestellen in de maten S t/m XXL, de dames hoodies/sweaters in de maten XS t/m XXL en te personaliseren naar wens.