Hallo,

Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik zal mij even voorstellen: Ik ben Patricia, 29 jaar oud en sinds juni 2020 trotse moeder van ons zoontje Jax. Ik werk in de gezondheidszorg, maar daarnaast is creatief bezig zijn een van mijn grote hobby’s en kan ik hiermee afschakelen van het drukke leven in de gezondheidszorg.

Hoe ben ik op dit idee gekomen? Ik ben altijd creatief bezig geweest, in eerste instantie voornamelijk klussen in en om huis, maar helaas is dit niet meer mogelijk. Gedurende mijn zwangerschap en het verlof hierna heb ik voor mijn zoontje meerdere spulletjes gemaakt en heb ik verschillende leuke ideeën uitgewerkt om te maken voor Jax. Dit varieerde van een speenkoord maken, (muur)stickers ontwerpen tot het versieren van een speelgoedkist. Als nieuwe moeder zijnde vroeg ik mij vaker af wat leuk zou zijn om voor de kleine man te maken. Hierdoor heb ik verschillende ideeën uitgewerkt en dit gedeeld met mijn directe omgeving.

Van vrienden en familie kreeg ik vele complimenten en meerdere vragen of ik deze spulletjes ook voor hen wilde maken. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om op Social Media een pagina aan te maken, zodat niet alleen vrienden en familie, maar ook andere (aanstaande) ouders, opa’s of oma’s, peetouders of een lieve vriend(in) een leuk cadeau kunnen bestellen.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Dan kun je mij een berichtje sturen op Facebook of Instagram, of stuur een e-mail naar info@madebypiepsia.nl

Hopelijk tot snel!

Liefs,
Patricia