Raamsticker Sinterklaas XL

De tijd van de feestdagen kort er alweer aan. De tijd van gezelligheid en sfeer. Hoe leuk is het dan om de ramen te decoreren met deze leuke raamfolie? Het is een statische raamfolie, die na gebruik weer op de drager terug geplakt kan worden en volgend jaar weer hergebruikt kan worden. De raamfolie is aan beide zijde te plakken (tekst naar binnen of naar buiten bijvoorbeeld te gebruiken) en is verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit.

Er zijn verschillende sets verkrijgbaar:

  • Sinterklaas met boot: afmeting ongeveer 155cm breed en 50cm hoog(aangebracht zoals op de foto’s). Deze set kost €20,00.
  • Sinterklaas met brug: afmeting ongeveer 155cm breed en 50cm hoog(aangebracht zoals op de foto’s). Deze set kost €20,00.
  • Sinterklaas met boot en brug: afmeting ongeveer 180cm breed en 50cm hoog(aangebracht zoals op de foto’s). Deze set kost €22,50.
  • Kerst: afmeting ongeveer 155cm breed en 50cm hoog(aangebracht zoals op de foto’s). Deze set kost €20,00.
  • Kerst met brug: afmeting ongeveer 180cm breed en 50cm hoog(aangebracht zoals op de. foto’s). Deze set kost €22,50.

Ook is het mogelijk om de Sinterklaas en kerst raamstickers te combineren middels een uitbreidingsset. Deze uitbreidingsset kost €5,00 extra.

Zijn deze afmetingen te groot voor uw raam? Dan is het ook mogelijk om deze set in een kleinere afmeting te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden en kosten hiervan.